Edsilia Rombley en anderen in vol weekend Hoftheater - Foto: PR
Foto: PR

Edsilia Rombley en anderen in vol weekend Hoftheater

RAALTE – Van 10 maart t/m 13 maart zijn er vier voorstellingen in het Hoftheater te zien. Het weekend wordt op donderdag 10 maart al ingeluid door Edsilia Rombley. Op vrijdag 11 maart volgt Gare du Nord met de voorstelling “Love for lunch”.

Op zaterdag 12 maart komen Hassan’s Angels een voorstelling geven over “Hoop, gezeik en liefde”. Tenslotte is op zondag 13 maart de familievoorstelling Vet Kindercabaret 2 te zien.

Edsilia Rombley
Edsilia begint op haar vijftiende als zangeres van de R&B-act Dignity. Zeven jaar later wint ze zowel de Nederlandse als de Europese soundmixshow, waarna haar carrière een vlucht neemt. In 1998 wordt ze vierde op het Europees songfestival.

Theatertournee 2011
In haar theatertournee 2011 gaan muziek en verhaal hand in hand. Begeleid door een live-band, zingt ze up-tempo’s, pop- en soulnummers van grote bekende artiesten uit verschillende muzikale tijdperken. Ook een selectie van nieuwe Nederlandstalige nummers komt aan bod. De muziek is dus erg gevarieerd.

Edsilia Rombley is te zien op donderdag 10 maart om 20:15 uur in het Hoftheater te Raalte. Kaarten kosten €19 en zijn te koop via www.hoftheater.nl en via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406).

Gard du Nord – Love for lunch: Dorona Alberti is zwanger!
De zangeres van Gare du Nord is zwanger en verwacht in augustus 2011 haar eerste kindje van haar man Diederik Schneemann, het kindje zal geboren worden midden in de tour van Gare du Nord. De zangeres is vastbesloten om het aanstaande moederschap te combineren met het drukke tourschema van Gare du Nord.

“Love for lunch” bestaat uit de sensuele jazz songs van Doc en Inca en de verschijning van de half-Italiaanse diva Dorona Alberti. De nieuwe songs zijn ontstaan in Parijs, Berlijn en Milaan. Nieuwe klassiekers als “I am a women” en “Let’s call it quits” sluiten goed aan bij hits als “Sold my soul” en “I’ve got something in my mouth”.

Oprichters Barend Fransen en Ferdi Lancee maken overigens voor het eerst geen deel uit van de live band. Zij schrijven en produceren momenteel een nieuw album dat na de zomer moet uitkomen.

Gard du Nord is te zien op vrijdag 11 maart om 20:15 uur in het Hoftheater te Raalte. Kaarten kosten €20 en zijn te koop via www.hoftheater.nl en via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406).

Hassan’s Angels
Hassan’s Angels bestaat uit het duo Elvan Akyildiz en Inci Lulu Pamuk. Elvan Akyildiz heeft haar opleiding genoten bij o.a. De Nieuw Amsterdam. Sinds 1996 is ze een van de vaste spelers van Sesamstraat. Daarnaast speelde ze diverse rollen in Nederlandse series.

Inci Lulu Pamuk heeft in 2001 Hassan’s Angels opgericht, nadat ze een studie rechten heeft gevolgd in Amsterdam. Hiervoor had ze in 1992 Turkish Delight Theatre Productions opgericht. Ook is Inci actief als presentatrice en heeft ze als vast panellid deelgenomen aan het radioprogramma “KRO’s dingen die gebeuren” en bij het TV-programma “Het Lagerhuis”.

Hoop, gezeik en liefde
In hun show “Hoop, gezeik en liefde” laten Hassan’s Angels een marktonderzoek doen naar de liefde. Zelf hebben de dames de ware en hun draai nog niet gevonden en wanneer ze gaan graven in hun eigen verleden blijkt er helemaal geen redden meer aan.

Hassan’s Angels is te zien op zaterdag 12 maart om 20:15 uur in het Hoftheater te Raalte. Kaarten kosten €16 en zijn te koop via www.hoftheater.nl en via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406).

Vet Kindercabaret 2 (5+)
Vet Kindercabaret 2 is een super snelle show met acts en liedjes, voor de hele familie. De voorstelling is voor kinderen een leuke manier om kennis te maken met cabaret.

De cabaretvoorstelling gaat over Nellerike, Daan en Sjamke. Ze zijn op het ene moment nog superhelden, daarna zijn ze opeens circusartiest. Ze hebben een geheim clubje, maar wat is het wachtwoord eigenlijk? Aan tafel en op de achterbank maken ze hun ouders gek. En wie is toch die rare oppas?

Vet Kindercabaret 2 is te zien op zondag 13 maart om 15:00 uur in het Hoftheater te Raalte. Kaarten kosten €8 en zijn alleen te koop via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel: 0572-352406).

Foto's 3
Edsilia Rombley en anderen in vol weekend Hoftheater - Foto: PR
Foto: PR
Edsilia Rombley en anderen in vol weekend Hoftheater - Foto: PR
Foto: PR
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *