Gezocht: nieuwe sheriff voor Ribs & Blues 2011 - Foto: PR
Foto: PR

Gezocht: nieuwe sheriff voor Ribs & Blues 2011

RAALTE – Ribs en Blues zoekt een nieuwe sheriff voor Pinksteren 2011. Welke dappere jongen of meisje van 8 tot en met 12 jaar wil voor en achter de schermen van het vijftiende Ribs & Blues zorgen dat alles op rolletjes loopt? Het is een baan voor 2 drukke Pinksterdagen die je nog lang zullen heugen.

Wat staat de enige echte Ribs & Blues sheriff 2011 allemaal te wachten op 12 en 13 juni op festivalterrein de Domineeskamp?

Je krijgt een echt en officieel Ribs & Blues shirt, compleet met ster. Dat shirt mag je natuurlijk altijd houden. Je opent officieel de Kids Corner op eerste pinksterdag. Daarvoor heb je natuurlijk alles uitgebreid uitgetest want het moet wel in orde zijn. Als sheriff hoef je natuurlijk ook nooit ergens te wachten. In de Kids Corner wordt betaald met echte Kids Dollars en daarvan heb jij er natuurlijk genoeg van gekregen. Ook in Adventureland moet alles eerst goed geïnspecteerd worden voordat om 1 uur ’s middags op eerste en tweede Pinksterdag de poorten open gaan.

Je komt backstage kijken of daar alles goed verloopt, bekijkt het hoofdpodium van een heel andere kant (misschien mag je zelfs een keertje assisteren bij het aankondigen van een band!), je maakt een praatje met artiesten, bestuur en vrijwilligers van Ribs & Blues en gaat daarna op het terrein de barbecues in de grillhouses persoonlijk inspecteren. Want die spareribs moeten wel allemaal goed smaken dus. Misschien laat je wel een tattoo zetten…. En dat zijn zo maar een paar voorbeelden van wat je te wachten staat….

Ook je ouders en broertjes en of zusjes worden achter de schermen door de allerhoogste baas van Ribs & Blues persoonlijk ontvangen. Maar jij bent en blijft natuurlijk wel de enige, echte Ribs & Blues sheriff, dus 2 middagen lang hoef je niet naar je ouders te luisteren!

Heb je er al zin in gekregen?
Leg dan in maximaal 150 woorden uit waarom jij dit jaar Ribs & Blues sheriff wilt worden. Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld en de meest originele, leukste, of verrassendste inzending zal winnen. Stuur je inzending per mail vóór 21 maart naar info@ribsenblues.nl. Zet er wel je leeftijd, adres en telefoonnummer bij!

Foto's 2
Gezocht: nieuwe sheriff voor Ribs & Blues 2011 - Foto: PR
Foto: PR
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *