Raalte start verkiezing Gezondheidsproject van het jaar - Foto: Gemeente Raalte
Foto: Gemeente Raalte

Raalte start verkiezing Gezondheidsproject van het jaar

RAALTE – De gemeente Raalte gaat haar inwoners uitdagen om gezondheidsbevorderende projecten of initiatieven aan te dragen of te bedenken. Het beste project of initiatief ontvangt € 3.000 van de gemeente om het project of initiatief uit te voeren.

Wethouder Roger de Groot: “De Gemeente Raalte heeft gezonde en fitte inwoners hoog in het vaandel staan. Met deze verkiezing willen we inwoners stimuleren om gezond en fit te worden en blijven. Het project of initiatief mag heel divers zijn. Het kan bijvoorbeeld gaan om een wandelgroep, het opknappen van een speelplek in de buurt, ontmoeting van lotgenoten, samen afvallen, enz”.

Inwoners kunnen vanaf woensdag 2 maart hun project of initiatief aanmelden via de website van de gemeente. Initiatiefnemers moeten voor hun project duidelijk onderbouwen waarom zijn of haar activiteit bijdraagt aan een goede gezondheid.

Voor de prijswinnaar met het beste idee reikt de gemeente 3000 euro uit. Ook het tweede en derde idee komen in aanmerking voor een geldprijs om hun project of activiteit uit te voeren. Indienen van een voorstel kan tot uiterlijk 1 april 2011. De winnende projecten worden eind april bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie op raalte.nl.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *