College Olst-Wijhe op kernenbezoek in Olst op 17 maart

College Olst-Wijhe op kernenbezoek in Olst op 17 maart

OLST – Ook in gesprek komen met de burgemeester en wethouders van Olst-Wijhe? Kom naar de loods achter het ‘voormalige pand van Elshof’ in Olst op donderdag 17 maart.

Het college van burgemeester en wethouders brengt op donderdag 17 maart een kernenbezoek aan Olst. Wilt u weten wat de stand van zaken is met de bezuinigingen en hoe het staat met de plannen voor Olst? Of heeft u andere onderwerpen die u graag met de burgemeester en wethouders zou willen bespreken? Kom dan op donderdag 17 maart om 20.00 uur naar het ‘voormalige pand van Elshof’ aan de Jan Hooglandstraat 1. Vanuit dit pand start Aukelien van Nijen een praktijk voor psychiatrie en geeft ze andere ondernemers de mogelijkheid hun bedrijf vanuit dit pand uit te voeren. Volgens de Bewonersgroep Olst en De Maatschappij tot Nut van ’t Algemeen een bijzondere plek om een kernenbezoek voor Olst te organiseren.

Het college hecht er veel waarde aan om in rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Het college brengt daarom elk jaar een bezoek aan alle kernen in de gemeente Olst-Wijhe. Daarbij kunnen allerlei zaken aan de orde komen die u belangrijk vindt zoals:

– de bouwplannen op Zonnekamp-Oost en het doortrekken van de Kneu;
– de aanpassing van de Jan Schamhartstraat tot fietsstraat;
– de toekomst van het Polletje;
– de sanering van het Olasfaterrein;
– de gevolgen van de bezuinigingen voor bijvoorbeeld verenigingen en het Holstohus.

Kortom, zaken die ons allemaal aangaan. Misschien heeft u andere vragen aan het college? U kunt ze stellen tijdens het kernenbezoek. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om op 17 maart om 20.00 uur naar de loods achter het ‘voormalige pand van Elshof’ te komen. Deze loods kan tot 18 graden worden verwarmd. Misschien moet u daarom een extra trui meenemen!

Het kernenbezoek wordt georganiseerd door De Maatschappij tot Nut van ’t Algemeen en de Bewonersgroep Olst in samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *