Cultuurplein Raalte verandert in Cultuurplein Salland - Foto: PR
Foto: PR

Cultuurplein Raalte verandert in Cultuurplein Salland

RAALTE – Ruim een maand nadat de website www.cultuurpleinraalte.nl werd geopend tijdens het Cultureel Nieuwjaarscafé in het Hoftheater, is de naam en het domein van de website veranderd in www.cultuurpleinsalland.nl.

Deze verandering van naam is gedaan, om de nadruk van het cultuurplein minder op Raalte te leggen. Het cultuurplein is namelijk bedoeld voor de gehele gemeente. Doordat het nu cultuurpleinsalland heet is de website meer toegankelijk voor alle dorpen in Salland.

CultuurpleinSalland toont alle culturele activiteiten in de verschillende dorpen binnen Salland. Culturele verenigingen en organisaties kunnen zelf een account op de website maken, waardoor ze hun eigen organisatie en activiteiten op de website kunnen plaatsen. Daarnaast is het voor verenigingen mogelijk nieuwsberichten op de website te laten plaatsen, persberichten via de website te versturen en kunnen ze de agenda gebruiken als leidraad bij het plannen van eigen activiteiten.

Voor vragen of hulp bij het maken van een account op de website kunnen verenigingen/organisaties contact opnemen met Mirjam Borger, mirjamborger@hoftheater.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Prima initiatief, vond zelf na de fusie dat RTV Raalte RTV Salland zou moeten worden……. Pak het maar wat grootser aan en betrek zo alle kerkdorpen erbij, zowel van de gemeente Raalte als daar buiten……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *