Deelnemers gezocht voor Stöppelhaene-optocht 2011 - Foto: PR
Foto: PR

Deelnemers gezocht voor Stöppelhaene-optocht 2011

RAALTE – Van 24 tot en met 28 augustus 2011 is het weer zover: het Sallandse Oogstfeest Stöppelhaene vindt plaats. De optochtcommissie roept iedereen op om samen met familie, de buren, school, alle collega’s of met de hele vriendengroep deel te nemen aan de optocht op donderdag 25 augustus 2011! Dit kan met een een praalwagen, maar ook als loopgroep.

De optocht is door een grote verscheidenheid aan praalwagens, loopgroepen en deelnemende kinderen altijd een kleurrijke gebeurtenis. Jaarlijks staan er duizenden mensen langs de kant om alle creaties te bewonderen. ‘Wanneer je meedoet met de Stöppelhaene-optocht, is dit dus niet voor niets’, aldus Dinie Overmars (voorzitter Optochtcommissie). ‘Bovendien is het samen bouwen aan een wagen erg gezellig en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen.’

De optochtcommissie is opzoek naar wagenbouwgroepen uit Raalte en andere plaatsen in Salland, die een wagen willen maken voor het Sallandse Oogstcorso dat gehouden wordt op donderdag 25 augustus 2011. Aangezien de optocht de komende Stöppelhaene voor de 60ste keer gehouden wordt, lijkt het de commissie erg leuk als er dit jaar nog meer groepen deelnemen die afkomstig zijn uit Raalte en de rest van Salland.

Kijk voor op www.stoppelhaene.nl/oogstcorso voor meer informatie over de optocht en de voorwaarden. Opgeven voor de optocht kan via Dinie Overmars (T: 0572-357891) en ook via de website. De optochtcommissie is ook bereid om langs te komen om het een en ander uit te leggen.

Foto's 2
Deelnemers gezocht voor Stöppelhaene-optocht 2011 - Foto: PR
Foto: PR
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *