Spetterende autorodeo en feestweekend op de Boerhaar - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Spetterende autorodeo en feestweekend op de Boerhaar

BOERHAAR – In het weekend van 16 en 17 april a.s. wordt aan de Boerhaarseweg in Boerhaar het 47ste sportweekend gehouden, georganiseerd door de KPJ Boerhaar. Op de zondagmiddag is er weer de inmiddels bekende autorodeo en verder staan deze dagen in het teken van heel veel muziek.

We beginnen op zaterdagavond met een gigantische feestavond met een optreden van “de Richards”. De entree is 5 euro. Geen geld dus

De Richards: Energieke drums, gitaar, bas en rock-strot gelardeerd met meerstemmige refreinen. En dan de opwinding wanneer het geheel lijkt op te stijgen! Met een verleden in Mannenkoor Karrespoor en Jovink & de Voederbietels, staan de bandleden van De Richards voor feestelijke dialectrock en buitengemeen groot spelplezier.

En de muziek? Die laat zich omschrijven als authentieke Twentsche negermuziek… Oftwel Rock & Roll met de grote R! Rollende drums, Ronkende bas, Rossende gitaar, Rauwe zang met Retepakkende meerstemmige Refreinen. Maar niet alles wordt gezocht in het harde, ook de gezellige feestliederen en meezingers worden geenszins geschuwd. Het is dan ook alles behalve verwonderlijk dat de band in 2008 – het eerste daadwerkelijke tourjaar – al door een hele reeks gerenomeerde tentfeesten wordt geboekt. En de tourlijst groeit nog steeds.

Op zondagmiddag om 13.00 uur wordt voor de zesde keer de autorodeo gehouden. Na het grote succes van de afgelopen 5 jaren kon natuurlijk dit spektakel weer niet uitblijven. De inschrijfavonden hebben inmiddels plaatsgevonden en met ruim 100 deelnemers belooft het weer een geweldige spectaculaire middag te worden.

Na de autorodeo is er natuurlijk weer volop muziek in de tent. Vanaf ongeveer 17.00 uur zal de band Reeperbahner Stimmungsmacher hun optreden verzorgen. En wie hen eerder heeft gezien, zal nu ook zeker weer aanwezig willen zijn. Met een flinke dosis humor, show en nederlandstalige liederen zal de stemming er snel in zitten. Verder zal drive-in La Liberté het weekend aan elkaar draaien met top 40 hits en natuurlijk de beste classics.

Zondag is de entree €5. Kinderen tot 14 jaar gratis. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de tent en niet in voorverkoop.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *