Win vrijkaarten voor de Raalter Pinkster Party! - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Win vrijkaarten voor de Raalter Pinkster Party!

RAALTE – Win vrijkaarten voor de Raalter Pinkster Party op de vooravond van Ribs en Blues 2011! Dit jaar zijn er tijdens de Pinkster Party op zaterdagavond 11 juni 2011 optredens van Caro Emerald en de Golden Earring.

Locatie is het feestterrein op de Domineeskamp in het centrum van Raalte, waar op eerste en tweede Pinksterdag het vijftiende gratis toegankelijke Ribs&Blues festival gehouden wordt.

De Raalter Pinkster Party is vooral een feestje: geen blues, bluesrock of Americana, maar een avondje helemaal uit je bol gaan met de lekkerste muziek voor een schappelijk toegangsprijsje. Theaterland, Kids Corner en Adventureland zijn deze zaterdagavond gesloten, maar de lekkerste spareribs van Nederland zijn natuurlijk te koop in de speciale grillhouses. Tijdens deze avond zijn er optredens van Caro Emerald en de Golden Earring. Daarmee staan 2 van de allergrootste namen uit de Nederlandse pop- en rockmuziek op het grote podium.

Door mee te doen met de prijsvraag maak je kans op vrijkaarten voor de Pinkster Party. Meedoen kan tot met 1 juni. Regio Salland zal daarna de 9 winnaars trekken uit de juiste inzenders. De eerste juiste inzender won echter direct al twee kaarten!

De heer Bosman uit Raalte was de gelukkige. Binnen een tijd van 1:29 min had hij al het antwoord ingestuurd. Vanmiddag nam hij zijn kaarten in ontvangst.

10x TWEE VRIJKAARTEN (t.w.v. 15 euro)
waarvan 1x TWEE VRIJKAARTEN voor de snelste inzender

Doe nu mee met de prijsvraag!

Foto 1
Artikel delen:
Reactie 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *