Voorproeverij RaaltePlaza in teken Ribs & Blues - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Voorproeverij RaaltePlaza in teken Ribs & Blues

RAALTE – In het Pinksterweekeinde wordt het 15e Ribs & Blues festival gehouden met dit jaar voor de eerste keer RaaltePlaza (Formido, Welkoop, Woonstudio en Otak) als hoofdsponsor. Om dat te vieren wordt in het Hemelvaartsweekeinde (van donderdag 2 tot en met zaterdag 4 juni) op de parkeerplaats bij RaaltePlaza aan de Heesweg een even smakelijke als feestelijke voorproeverij gehouden.

Zo is er een demonstratie barbecueën door Jan te Wierike in samenwerking met Maurits Vleesproducten, waarbij ook een BBQ ter waarde van 259 euro kan worden gewonnen.

Verder zijn er 15 speciale VIP-kaarten voor Ribs & Blues (12 en 13 juni) te winnen voor een bijzonder en exclusief kijkje achter de schermen; Meet en Greet de bands! Ook zijn er 15 vrijkaarten voor de Pinkster Party Raalte (met Caro Emerald en Golden Earring) op zaterdagavopnd 11 juni te winnen. Dat alles wordt gecombineerd met een grote plantenmarkt bij de Welkoop, diverse kinderactiviteiten, een demonstratie met veel sport en beweging van Vital Centre Raalte en het goalschieten met Intersport Schutte. Bij zowel Formido als Welkoop, Woonstudio en Otak zijn deze drie dagen ook nog een groot aantal interessante aanbiedingen met kortingen van 15, 20 of 25 procent.

Wilfried Akkersdijk van RaaltePlaza tekende eind vorig jaar voor drie jaar als hoofdsponsor van Ribs & Blues. ‟Een prachtevenement in Raalte met een al jaren groeiende uitstraling waarvoor we graag iets willen betekenen,’’ vertelde hij destijds al bij de ondertekening van het sponsorcontract.

Met het organiseren van de feestelijke voorproeverij op 2,3 en 4 juni wil hij graag de nieuwe samenwerking nog eens extra onder de aandacht brengen. ‟En het was heel leuk dat bijvoorbeeld Jan te Wierike uit Luttenberg, tijdens beide pinksterdagen ook in actie op het nieuwe Barbecueland bij Ribs&Blues, daaraan meteen graag wilde meewerken. Jan zal zaterdag 4 juni laten zien hoe je op een professionele manier kunt werken met de BBQ. Ik heb bij de voorbereidingen al snel begrepen dat ik nog heel veel moet leren op dat gebied… Ook Maurits Vleesproducten hier uit Raalte wilde meteen meedoen en levert het vlees. Ook zij staan trouwens beide pinksterdagen op Barbecueland op de Domineeskamp. De bezoekers van onze voorproeverij kunnen bij ons die drie dagen onder meer allerlei soorten hapjes van de BBQ verwachten, maar ook smakelijke broodjes beenham en lekker boerderij-ijs. Daarnaast is het programma uitgebreid met een grote en gevarieerde plantjesmarkt en leuke kinderspelen (beide drie dagen). Verder zijn er leuke demonstraties met veel dans en beweging door de mensen van Vital Centre Raalte op zaterdag 4 juni. Die zaterdag kan iedereen ook proberen om een goal te maken door een bal door een gat te schieten. Daarbij zorgt Intersport Schutte voor de begeleiding en de puntentelling waaraan leuke prijzen verbonden zijn. In de verschillende winkels van RaaltePlaza hebben we voor deze drie dagen speciale aanbiedingen met veel korting.‟

De 30 VIP- en vrijkaarten voor Ribs en Blues en Pinkster Party Raalte zijn te winnen door de kassabonnen in een speciale ton te deponeren. ‟De spelregels en TAG spelregels van de QR code staan vanaf dinsdag 31 mei op onze site www.raalteplaza.nl. Vind de gouden sleutel is de opdracht achter de QR code. Ook dat is vanaf dinsdag op onze site te vinden,‟ zo voegt hij daar op geheimzinnige toon aan toe.

 

Artikel delen:
Reactie 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *