Les Vitaminés naar Theaterland tijdens Ribs & Blues - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Les Vitaminés naar Theaterland tijdens Ribs & Blues

RAALTE – Het programma van Theaterland tijdens Ribs & Blues 2011 is gewijzigd; door een ongeluk van een van de leden kan de groep Dagadom Completely Circus uit Israel tijdens Pinksteren helaas niet naar Raalte komen. Als vervanger is nu het Canadese duo Les Vitaminés aangetrokken, bestaande uit de jonglerende acrobaten Cbastien Tardif en Vincent Dube.

Hun missie is om jong en oud duizelig te maken met hun buitengewone draai,-gooi,- en vangtrucs. Ze voeren een moderne dans op met grote ballen, houden een bokswedstrijd tussen clowns en geven een spetterende drumshow door balletjes in een opzwepend ritme op een drumstel te laten landen. Spectaculair en met veel humor.

Les Vitaminés is sinds de oprichting in 2005 al een veelgevraagd duo op grote festivals in Europa, Azië en Amerika. Bekende kunstprogramma’s in Frankrijk en China maakten een documentaire over deze straatkunstenaars. Ze treden dit jaar ook op tijdens de internationale talentenjachten ‘World Busker Championship’ in Ierland en ‘Daigogei World Cup’ in Japan.

Door de wijziging is ook het optreedschema eerste Pinksterdag (12 juni) gewijzigd. Na hun optreden op festivalterrein de Domineeskamp moeten de Canadezen snel door naar Hengevelde voor een al eerder geboekt optreden.

 

Lees meer artikelen over:
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *