Schutting aan de Kemphaan vat vlam in Raalte (update)

Schutting aan de Kemphaan vat vlam in Raalte (update)

RAALTE – Om omstreeks vijf over half 12 werd er een buitenbrand gemeld aan de Kemphaan in Raalte. Een afvalcontainer had vlam gevat, waarna direct naastgelegen schutting ook in brand raakte. Vijf minuten later werd er opgeschaald naar middelbrand in verband met het verdere uitbreidingsgevaar naar het achtergelegen schuurtje, waardoor ook een tweede bluswagen opgeroepen werd.

Lees verder »

Caravan gestolen in Olst

Politie LogoOLST  – Tussen woensdag 25 maart 18.00 uur en donderdag 26 maart 07.15 uur werd aan de Rijksstraatweg een caravan weggenomen van een bedrijventerrein. De dader(s) verschafte(n) zich toegang tot het terrein door een toegangshek te forceren. Zij zijn, na het wegnemen van de caravan, vermoedelijk de richting van Den Nul op gereden.

Lees verder »

Kaarten voor optreden Jan Smit nu bij Smulbaai in Heino

Kaarten voor optreden  Jan Smit nu bij Smulbaai in Heino

HEINO – Carnavalsvereniging De Sökkestoppers uit Heino kan terugkijken op een geslaagde verkoopdag voor het optreden van Jan Smit op 29 mei. Prins Boet I en zijn Raad van Elf waren afgelopen zaterdag in vol ornaat aanwezig op het Marktplein om daar de verkoop ter hand te nemen. Jonge en iets oudere fans schoven voorbij om in totaal 162 toegangskaarten voor het optreden in de Heinose sporthal te kopen.

Lees verder »