Gewond bij verkeersongeval

Politie LogoOLST – Een 19-jarige bromfietser uit Olst raakte donderdagmiddag, 29 november, gewond bij een verkeersongeval op de kruising Koningin Julianalaan, Wethouder A.G. Dekkerlaan en de Kortricklaan.

Lees verder »

Diefstal van fles drank

Politie LogoOLST – Bij een winkel aan het Aletta Jacobsplein werd een 32-jariage man uit Apeldoorn aangehouden voor winkeldiefstal. De man had een fles drank uit de winkel meegenomen zonder deze te betalen.

Lees verder »

IVN gaat wilgen knotten in Laag Zuthem

IVN gaat wilgen knotten in Laag Zuthem

HEINO/LAAG ZUTHEM – De werkgroep Landschapsonderhoud van IVN Vereniging voor Natuur- en Milieueducatie trekt zaterdag 1 december er voor de tweede keer dit knotseizoen weer op uit. Deze keer worden wilgen geknot op het erf van de familie W. Kleinlangevelsloo aan de Hogeweg 2 in Heino/Laag Zuthem.

Lees verder »

Nieuw bedrijfspand EGCS wordt geopend in Lemelerveld

Nieuw bedrijfspand EGCS wordt geopend in Lemelerveld

LEMELERVELD – Aanstaande zaterdag 1 December 2007 wordt het bedrijfspand van EGCS (Erwin Gerben Computer Specialisten) om 09.30uur officieel geopend door Marcel Schutte, oprichter van Schutte Informatisering. EGCS heeft op 1 juni 2007 de afgesplitste particuliere afdeling van Schutte Informatisering overgenomen. Sinds deze datum is EGCS gevestigd op Ambachtsweg 13 te Lemelerveld, schuin tegenover het bedrijfspand van Schutte Informatisering op Ambachtsweg 18.

Lees verder »