Drukte en gezelligheid bij Koninginnedag in Raalte

Drukte en gezelligheid bij Koninginnedag in Raalte

RAALTE – Het organiseren van Koninginnedag in het centrum van Raalte blijkt een goede zet te zijn geweest. ’s Ochtends was het meteen al erg druk. Vele kinderen kwamen meedoen met de verschillende spelletjes die georganiseerd waren. Verder lieten vele bekende en minder bekende Raalternaren hun voetafdrukken achter op het kunstwerk van Marjo Potma.

Lees verder »

Dodelijk ongeval op N348 bij Dalmsholte

Dodelijk ongeval op N348 bij Dalmsholte

LEMELERVELD – Woensdagavond omstreeks tien voor tien kwam er bij de hulpdiensten een melding van een ernstig ongeval op de N348 tussen Lemelerveld en Dalmsholte. Er bleek een aanrijding te zijn gebeurd tussen een motorrijder en een fietsster. De fietsster, een 65-jarige inwoonster van Dalfsen, is hierbij om het leven gekomen.

Lees verder »

Elf Koninklijke Onderscheidingen in gemeente Olst-Wijhe

lintje.jpgOLST-WIJHE – De heer E.G. van den Broek, mevrouw E.A. van den Broek-Drost, de heer J.A. Arink, de heer G.J. Oosterbroek, de heer Z. van der Weerd, de heer W.G. Koerhuis, De heer F.M. van Vilsteren, de heer H. van Aperlo, de heer D. Mulder en de heer H.M.D. Scholten zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer W. Voskamp is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Lees verder »

Theaterland hoort bij Ribs & Blues festival in Raalte

Theaterland hoort bij Ribs & Blues festival in Raalte

RAALTE – In slechts enkele jaren is Theaterland tijdens Ribs & Blues uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde onderdelen van het al maar groeiende festival. Jong en oud vermaakten zich afgelopen jaren met de fratsen, grollen, acrobatische toeren en vocale en muzikale grappen van de beste straatartiesten. Dit jaar zijn straatartiesten uit Argentinië, Duitsland en België aanwezig tijdens het Pinksterweekeinde op de Domineeskamp.

Lees verder »