Voorverkoop Piratenfestijn Lemelerveld valt tegen

piratenfestijn.jpgLEMELERVELD – Het Mega Piratenfestijn is dit jaar mogelijk voorlopig voor het laatst te gast in Lemelerveld. “De voorverkoop blijft ontzettend achter”, vertelt MPF-organisator Eddy Mensink. “De kosten van een evenement als dit worden alleen maar groter en de winstmarges kleiner. Het risico om een MPF te houden, als dat van tevoren niet bijna uitverkocht is, is enorm.”

Lees verder »

17-jarige meisje uit Olst met geweld beroofd

Politie LogoOLST – Op woensdagochtend (25 februari) is tussen 7.30 uur en 7.45 uur een 17-jarig meisje uit de gemeente Olst-Wijhe met gebruik van geweld beroofd van haar portemonnee. Het meisje liep op de Julianalaan in de richting van het station in Olst toen twee mannen van circa 21 jaar haar achterop kwamen lopen. Vrijwel direct plaatsten zij opmerkingen en gebruikten ze geweld. Zo kreeg zij onder andere vier harde klappen in haar gezicht van één van de mannen terwijl de andere man haar vasthield.

Lees verder »

Geld weg na inbraak in winkel aan Langstraat in Wijhe

Politie LogoWIJHE – Op dinsdag (24 februari) bleek dat er in de voorafgaande dagen was ingebroken in een winkel aan de Langstraat in Wijhe. Tussen zaterdag 21 februari 16.00 uur en dinsdag 23 februari 9.30 uur hebben onbekenden een deur van de winkel geforceerd en uit de winkel een afgesloten kassa weggenomen. In de kassa zaten, naast contant geld, diverse tegoedbonnen.

Man bekeurd voor a-sociaal rijgedrag in Dalfsen

Politie LogoDALFSEN – Tijdens een surveillance aan de Hessenweg in Dalfsen in de ochtend van dinsdag (24 februari) werd een 45-jarige autobestuurder uit ‘s-Gravenhage bekeurd voor zijn a-sociale rijgedrag. Politiemedewerkers signaleerden de man terwijl hij met een minimale tussenruimte achter zijn voorligger reed.

Lees verder »